IWW İSTANBUL

IWW – DÜNYA ENDÜSTRİ İŞÇİLERİ SENDİKASI: DİRENEN TÜRKİYE HALKIYLA DAYANIŞMA ÇAĞRISI!

4718682Dünya Endüstri İşçileri Sendikasının (IWW) Uluslararası Dayanışma Komisyonu Türkiye’de baskıcı ve neo-liberal politikalara karşı ve karar alma süreçlerine daha fazla katılım için mücadele veren işçi dostlarımızla dayanışmaya katılıyor.

Acımasız polis vahşetine ve özgür konuşma hakkının aşırı şiddetle baskılanmasına rağmen, temel hakları için direnen halk mücadeleye devam ediyor. Onların sarsılmaz iradesinden ilham aldık ve etkilendik.

Biz, hükümet ve yerel burjuva tarafından kendi kapital çıkarlarını empoze etmek için en otoriter araçları halkın iradesini dikkate almadan kullanılan polis gibi devlet kurumlarının tedbirlerini şiddetle kınıyoruz.

Daha fazla destek almak ve daha güçlü olmak için, bu mücadele işyeri mücadelelerine bağlayabilir ve diğer ülkelere de yayabilir. Türkiye’de direnen halk, kaderlerini kendi ellerine almaya ve direniş ruhunu ayakta tutmaya çalışan çarpıcı bir bir örnektir.

Dayanışma bizim tek silahımız

Dünya Endüstri İşçileri Sendikasının Uluslararası Dayanışma Komisyonu.

6452189Solidarity with the resisting population in Turkey!

The International Solidarity Commision of the Industrial Workers of the Wolrd (IWW) stands in solidarty with our fellow workers in Turkey who are fighting against authoritarian, neoliberal policies and for more participation in the decision-making processes.

Despite cruel police brutality and extremely violent repression of free speech, the resisting population keeps fighting for fundamental rights. We are inspired and impressed by their unshakable will.

We strongly condemn the measures by government and its state institutions like the police who are used by the local bourgeoisie to impose their capital interests by the most authoritarian means without taking into account the will of the population.

In order to gain more leverage and be more powerful this fight could connect to workplace struggles and spread to other countries as well. The fighting population in Turkey is an outstanding example of taking their faith in their own hands and to keep up the spirit of resistance.

In solidarity,
the International Solidarity Commission

IWW Istanbul • 25/06/2013


Previous Post

Next Post

Leave a Reply